Anbefalt av en som kan kle seg

Til å forklare hvor enkelt og praktisk Ziplongs® og Zipbra™ er, har vi snakket med Solfrid (87) som har vært ute en vinternatt og en søndagstur tidligere – både før og etter «zippene» kom til verden.

The 3/4 Ziplongs®

Dame og herre

The Zipbra™ Side

Dame

The Long Ziplongs®

Dame og herre

950 kr

720 kr

980 kr

«DET SOM FØR HET GLIDELÅS, HETER NÅ ZIP»

– Solfrid (87)

«Du trenger jo bare én, vettu»

–Solfrid (87)

ZIPLONGS®

Med Ziplongs® trenger du ikke å velge mellom å være for varm eller for kald. Kle på deg Ziplongs® en kjølig morgen, enten du skal sykle til jobb, står og venter på toget i sur vind, på vei ut på fjelltur, eller skal ut å lufte hunden. Når du kommer deg frem på jobb, solen begynner å varme eller motbakkene blir brattere tar det deg bare et par sekunder å stoppe og skifte. Voila: Temperaturregulering på farten. Når det er på tide å gå ut i det kalde igjen, er det bare å hive de på seg igjen, og du holder deg tørr og varm.

 

Perfekt til søndagstur, diverse reising og ærend i kald luft, topptur, jakt, luftetur med hund eller barn, fiske, fjelltur, langrenn, padling, seiling og til og med under bunaden på kaldere dager. Generelt alle gjøremål i friskt vær hvor man ønsker frihet til å regulere temperaturen effektivt!

«TRENGER IKKE Å VÆRE DURACELL-KANIN. KAN FINT BRUKES PÅ SØNDAGSTUREN, DENNA HER.»

– Solfrid (87)

«Zip, zap, så er den plutselig av»

–Solfrid (87)

ZIPBRA™

Å være varm handler i stor grad om å være tørr. I pauser av alle typer trening, eller etter en litt svett tur er det viktig å bli tørr raskt. Da vil en fuktig BH være gull å få vekk fra huden.

 

Zipbra™ side har to glidelåser i sidene som gjør det enkelt å skifte fra kald og våt BH til varm og tørr på sekunder. Da kan du enkelt skifte fra en fuktig Zipbra™ uten å vise puppene til hele parkeringsplassen, fjelltoppen eller nabolaget.

 

Den har blitt brukt og elsket av tusenvis av kvinner i årevis og er en av våre bestselgende produkter.

«DEN ER FOR OSS KVINNER, MEN DET ER NOK NOEN MENN SOM OGSÅ SKULLE HATT SEG EN SÅNN»

– Solfrid (87)

Sjekk ut alt av Zipwear her: