Produktserien i ullfleece er utviklet for å holde deg varm i mange år. Produktene er designet med tanke på funksjon og mange års bruk og slitasje, og er skapt med et tidløst design. Grunnlaget for vår designfilosofi er det enkle faktum at det ikke finnes bærekraftige tekstiler. Det eneste som virkelig nytter for miljøet er å bruke mer og kjøpe mindre.


Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke disse produktene til. De er din "go-to" rundt leirbålet, det første du slenger på deg i sofaen etter tur og veldig gode venner under skallbekledningen på kalde dager. 

ULLFLEECE

Du har sikkert hørt om fleece, men vet du hva det er? I motsetning til det de fleste tror så er fleece faktisk ikke et fiber. Ordet omtaler utseendet til et materiale, og er tatt fra det engelske ordet som omhandler en del av sauens ull. Ved å bruke ullfleece fremfor polyester, får du alle ullas åpenbare fordeler, rene naturmaterialer og et fremdeles behagelig plagg med høy isolasjonsevne.

ULL VS. POLYESTER

En utfordring med polyester er at den er laget av olje og avgir mikroplast. Det vet de fleste, men mange foretrekker polyesterfleece fordi de tror den puster bedre som mellomlag. Forskning viser at fukt blir transportert bort fra kroppen mer effektivt med ull som mellomlag. Dessuten er ull "selvrensende" og ikke tar til seg lukt på samme måte som polyester. Det betyr at du kan vaske ullplagg sjeldnere enn polyesterplagg, og spare både klærne dine og miljøet.