Målet bak The Last er å utvikle din aller siste jakke og bukse. For å nærme oss målet har vi testet og evaluert plaggene i tre år sammen med over 300 mennesker. Basert på deres innspill har vi kontinuerlig forbedret og videreutviklet nye versjoner av produktene.


Straks er endelig utgave av The Last på lager i både herre- og damemodell. Meld deg på ventelista under for å få beskjed når plaggene er på plass.

ÉN TIL ALT

The Last er designet for å være det eneste yttertøyet du trenger på en nordisk road trip. Se for deg at du kjører av gårde uten agenda. Se også for deg at du kun har plass til én jakke og én bukse. Det skal The Last være. La oss sammen utfordre tanken om å ha forskjellige plagg til forskjellige aktiviteter.

DESIGNET FOR Å VARE

Varighet er sentralt i alt vi gjør. Blant annet hjelper vi deg med tips, triks og veiledning rundt vedlikehold og reparasjon. Selvsagt er plaggene også designet for å vare lenge. På utsatte steder er det f.eks. lagt inn forsterkning som tåler mer vann og slitasje, og forsterkningene er montert slik at de er relativt enkle å bytte ut på sikt.

NATURLIGE MATERIALER

For å skape funksjonelt yttertøy til alle situasjoner må vi utfordre manges oppfatning om at skallbekledning bør lages av oljebaserte tekstiler. Derfor produseres The Last i klassisk og naturlig bomull fra Ventile. Ventile er fantastisk til alt slags vær, og mye av berømmelsen til materialet er teknologien som gjør at vann holder seg ute. I tillegg er tekstilet relativt lett og har veldig god pusteevne.