Vi gjør vårt beste for å utvikle plagg som varer lenge. Men dedikasjonen til varighet er ikke forbeholdt utviklingsprosessen. Ved å ta godt vare på klærne dine og reparere dem ved behov kan du maksimere levetiden på plagget ditt og bruke det veldig lenge. Ta en titt på dine reparasjonsmuligheter under for å ta best mulig vare på plagget ditt.

1. DU REPARERER

Det beste for alle parter er om du reparerer selv. Da får du kunnskapen som trengs for å fikse alt i garderoben din, du får full kontroll over resultatet, du får oppleve mestringsfølelse og ikke minst tar det mye kortere tid.


Med Use More + får du også:

  • Instrukser for hvordan du reparerer ulike typer skader (se under)
  • Reparasjonskit med utstyret som trengs for å reparere (ta kontakt her)
  • Mulighet for å besøke butikken, få veiledning fra oss og låne utstyr som symaskin

2. VI REPARERER

Inkludert i Use More + er 1-2 gratis reparasjoner*. Antall inkluderte reparasjoner står øverst på produktsiden. Vi anbefaler å spare denne reparasjonen til en større skade som krever mer syerfaring. Reparasjon av småhull får du enkelt til selv!


Plagget leveres i vår butikk i Oslo eller sendes i posten. For sistnevnte, send et bilde og beskrivelse av skaden til oss på e-post, så tar vi det derfra.


Vi kan også reparere andre skader utover antallet du har inkludert. Dette koster 350 kr/t og dekker kun våre lønns- og utstyrsutgifter.


Reklamasjoner repareres gratis uansett. Dette gjelder ikke naturlig slitasje og selvpåførte skader.


*Gjelder for alle plagg med datostempling, med unntak av sokker, undertøy eller produkter i testfasen

REPARER SMÅ HULL MED HÅNDSØM

REPARER HULL MED TØYLAPP

REPARER HULL MED VLISELIN OG TØYLAPP

REPARER HULL I SOKKENE

SMÅFIKS AV GLIDELÅS

GLIDELÅS SOM ER TUNG Å DRA I

Hvis glidelåsen din hakker, er tung å dra i eller sitter litt fast til tider, er det best å ikke bruke makt. Påfør litt parafin eller voks på for- og baksiden av glidelåsen, og dra glidelåsen litt opp og ned for å få tilbake jevn og problemfri zipping. 

STOFF SOM SITTER FAST I GLIDELÅS

Dersom materialet har hektet seg fast i glidelåsen er det lurt å ikke bruke makt – det kan gjøre situasjonen verre. Dra glidelåsen rolig og forsiktig mens man drar ut stoffet som henger igjen.

Reparasjon er steg 2 av 3 i Use More +. Les mer om hvordan du og vi kan bidra til å redusere forbruket av klær: