Rumpa og lårene er noen av de viktigste kildene til varmetap. Med et innebygget sitterunderlag i norsk ull kan du si farvel til kalde rumper. Padded-serien er utviklet for å holde deg varm og komfortabel der du trenger det mest, og gjør det enklere og morsommere å leke ute når det er skikkelig kaldt.


Som med alt annet vi utvikler er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke disse produktene til. Hold deg varm i skiheisen, rundt leirbålet, i kajakken eller i snøen mens du leker med barna.

ZIPSHORTS™ PADDED

Zipshorts Padded er en shorts i ullfleece med polstring i rumpa for ekstra varme og komfort. Den har også glidelåser på hver side som gjør det enkelt å ta den av og på mens du fortsatt har bukse og sko på deg. Bruk den i situasjoner hvor du trenger et ekstra lag med varme på rumpe og lår, hvor du bruker litt tid på rumpa på kalde overflater eller hvor du trenger mulighet til å regulere temperaturen din i farta.

LONGS PADDED

Longs Padded er en helt vanlig 3/4 stillongs i merinoull, laget i en mellomvekt som gjør den perfekt til all mulig aktivitet i kaldt vær. I tillegg har den den litt uvanlige detaljen at den har en lomme til padding i både rumpe og knær.


Idéen ble født på en seilas fra Frankrike til Norge. Timer på baken uten beskyttelse var uaktuelt, så mannskapet klippet opp isoporkasser og stappet dem i buksa. Det fungerte så lenge de satt stille, men ble ubrukelige med en gang man reiste seg. Hva om polstringen var bevegelig og innebygd i klærne?