Hva er det egentlig? De fleste har et forhold til økologisk mat. Mange av de samme prinsippene ligger bak økologisk tekstilproduksjon, men det er også noen forskjeller. GOTS-sertifiseringen vi har dekker en lang rekke krav som er bredere enn det man kanskje tenker på når man hører ordet "økologisk". Det handler om hele verdikjeden – fra forholdene rundt selve sauen og hele veien hjem til deg. Les mer om hvorfor vi velger økologisk ull under.

Photo: Fuhrmann Argentina

Alt dette er gode nyheter for kloden vår. I tillegg kan du kle deg i et plagg av rene råvarer som er kjemikalie- og giftfritt.


Du tenker kanskje at det burde være en selvfølge? Det er vi enige i. Men hvis du fikk fakta på bordet om hvilke effekter de fleste klesplagg har på kloden vår, ville du mest sannsynlig blitt veldig trist. Både dyr, mennesker og natur lider under en bransje som stort sett tenker utelukkende på profitt.


Økologisk produsert ull er ikke svaret på alt, men vi er sikre på at det er et skritt på veien mot en bedre tekstilbransje og en bedre verden. Ja, prisen per produkt blir høyere. Men har vi egentlig råd til å gi F?

Les mer om GOTS-sertifiseringen vi benytter til vår ull

Les mer om fabrikken som syr klærne våre i Litauen

Hva tenker du om økologisk ull? Vet du noe vi ikke vet? Har du noen ideer? Send oss en e-post.