Historien

Alt startet med to svette venner og et Youtube-kurs i sying. Vi syntes ikke klærne vi hadde var smarte nok så vi sydde noe som fungerte bedre til leking i den norske lekegrinda. Plutselig var vi et selskap. 

HVEM ER VI?

Vi er en liten gjeng som ikke har bakgrunn fra klesbransjen. Vi har holdt på med mye annet og derfor er vi gode på å utfordre sannheter. Og det må vi, for denne bransjen suger og er overmoden for nye ideer.

Vi er også vanlige mennesker som ikke har OL-gull i noe som helst og ingen av oss har tusenvis av følgere på Instagram. Våre konsepter er sterke nok i seg selv og trenger ingen sliten kjendis for å overbevise deg.

Selskapet vårt er eid av gründerne, ansatte og kunder. Til sammen er vi over 600 eiere hvor 6 er gründere/ansatte og resten er kunder. Det er vi stolte av!

HVA VI TROR PÅ

Vi går på jobb hver dag for å tenke nytt på hvordan vi utvikler produkter for din lekegrind. Zipwear™, lokalproduksjon og livstidsservice er eksempler på dette. Men vi er bare så vidt i gang. Tekstilbransjen har sett skremmende lite utvikling siden den industrielle revolusjon, og taperne er kloden vår og arbeidere på tilnærmet slavelønn. Vår ambisjon er å gå foran og være modige. La oss ikke late som alt er OK. La oss brette opp ermene og få ting gjort!

HVORFOR NAVNET NORTHERN PLAYGROUND?

Northern Playground er lekegrinda hvor alt starta: Norske fjell, skoger og hav. Det er der vi fant og fortsatt finner inspirasjon. Det er også en plass som minner oss om hvor sårbar naturen er og hvor viktig det er å ta vare på den.